Pilots Helsinki

Pilots Helsinki on hyvän elämän akatemia. Me uskomme tutkittuun tietoon, positiivisen psykologian voimavarakeskeiseen ajatteluun, ja sinuun. Ennen kaikkea me uskomme sinuun, ja sinun rajattomaan potentiaaliisi.

Perinteinen psykologia pyrkii auttamaan ihmisen ”nolla‐tasoon”, eli keskittyy korjaamaan elämää keskeisesti häiritseviä vikoja ja puutteita. Positiivinen psykologia puolestaan keskittyy siihen loputtomaan potentiaaliin, joka avautuu nolla‐tason yläpuolella. Jos oma mielemme ei rajoita meitä, mahdollisuutemme ovat rajattomat.

Kaikki saa alkunsa sinusta; siitä, että alat löytää ja ymmärtää omia vahvuuksiasi ja opit hyvödyntämään omia voimavarojasi paremmin. Samalla hyvinvointisi ja tyytyväisyys elämääsi syvenevät. Alat olla merkityksellisen elämän lähteellä.

Pilots Helsinki auttaa kehittämään ja laajentamaan ajattelua positiivisen psykologian sekä eri alojen ammattilaisten avulla. Tarjoamme niin yksilöille kuin yrityksillekin kursseja ja työpajoja, joissa käsittelemme hyvään elämään liittyviä teemoja. Olemme tieteen ja ihmisten välissä.

Toteuta itseäsi, muuta maailmaa. Me autamme sinua matkallasi.

Pilots – We know you can fly

ROSA NENONEN, Pilots Helsingin perustaja

Rosa on tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian harjoittaja. Rosan esikoiskirja Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus) julkaistiin syksyllä 2020. Rosa on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa.

Rosa puhuu erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kouluttaa yritysten henkilöstöä, kirjoittaa sekä järjestää työpajoja Pilots Helsingin puitteissa. Rosa  saa usein palautetta osallistujilta, että hänen intohimo aihetta kohtaan on tarttuvaa:

Puhujana olet ihan ilmiömäinen ja ihanan inhimillinen.

“Intohimosi aihetta kohtaan paistaa kauas ja luo uskoa meihin muihinkin”.

“Sinusta välittyy aitous ja aito kiinnostus aiheeseen. Olet vakuuttava ja osaat selittää asiat selkeästi sekä ymmärrettävästi.”

Maailma tarvitsee uudenlaista ajattelua ja asennetta. Ole yhteydessä niin räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus: info@pilotshelsinki.com