Pilots

Sinussa on enemmän voimaa kuin uskallat ikinä arvata. Merkityksellinen ja hyvä elämä on myös sinun ulottuvillasi – ja me tuemme sinua matkallasi sitä tavoitellessasi.

Olemme hyvän elämän akatemia. Me uskomme tutkittuun tietoon, positiivisen psykologian voimavarakeskeiseen ajatteluun, ja sinuun. Ennen kaikkea me uskomme sinuun, ja sinun rajattomaan potentiaaliisi. Kaikki saa alkunsa sinusta; siitä, että alat löytää ja ymmärtää omia vahvuuksiasi ja opit hyvödyntämään omia voimavarojasi paremmin. Samalla hyvinvointisi ja tyytyväisyys elämääsi syvenevät. Alat olla merkityksellisen elämän lähteellä.

Pilots Helsinki auttaa kehittämään ja laajentamaan ajattelua positiivisen psykologian sekä eri alojen ammattilaisten avulla. Tarjoamme niin yksilöille kuin yrityksillekin kursseja ja työpajoja, joissa käsittelemme hyvään elämään liittyviä teemoja, kuten onnellisuutta ja merkityksellistä työtä. Olemme tieteen ja ihmisten välissä.

Toteuta itseäsi, muuta maailmaa. Me autamme sinua matkallasi.

Pilots – We know you can fly

ROSA NENONEN, Pilots Helsingin perustaja

Rosa on tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian harjoittaja. Rosan esikoiskirja Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus 2020) lupaa auttaa jokaista löytämään työhön lisää merkityksellisyyttä. Rosa haluaa auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.