Kehitä ajatteluasi: murra negatiivinen vinouma –

ilmainen verkkokussi

Jäävätkö ikävät tilanteet, toisen huono käyttäytyminen tai oma epäonnistumisesi pyörimään mieleesi? Tuntuuko, että ikävät negatiiviset ajatukset jäävät luuppiin?

Ei huolta – negatiivisen vinouman murtaminen on mahdollista!

Huolet, pelot ja kriittiset ajatukset valtaavat mielemme herkästi. Negatiivisen ajattelun taustalla on looginen syy. Negatiivisten asioiden huomiotta jättäminen saattoi viedä esi-isiemme hengen – positiivisten asioiden huomaaminen ei puolestaan ollut niin tärkeää. Tämän takia aivomme on edelleen vahvasti ohjelmoitu huomioimaan vahvemmin kaikki se, mikä elämässämme on vialla. Samalla hyvä menee helposti ohitsemme, ellemme opettele kiinnittämään siihen tietoisesti huomiota.

Tavoitteena ei ole kieltää vaikeita tunteita tai asioita elämässämme vaan oppia näkemään itsemme ja tilanteemme edes realistisesti. Emme voi pakottaa ikäviä asioita poistumaan mielestämme, mutta voimme löytää uusia, korvaavia tapoja ajatella.

“Kiitos, inspiroiva ja antoisa kurssi. Mieleen jäi paljon, mutta parhaiten se, että omalla ajatuksella voidaan muuttaa ja vaikuttaa paljon… ” – Pilotsin kurssin kävijä

Kehitä ajatteluasi: murra negatiivinen vinouma -kurssin aikana opit, miten voit vahvistaa optimistista asennetta ja positiivisia tuntemuksia omassa elämässäsi. Pessimistinen ja optimistinen ajattelutapa ovat opittuja tapoja ajatella, joten näin ollen voit halutessasi oppia kehittämään ajatteluasi positiivisempaan suuntaan.

Me Pilotsilla suosittelemme sitä lämpimästi ja siksi halusimme luoda aiheesta ilmaisen, kaikille avoimen verkkokurssin. Optimistisella asenteella on tutkitusti merkittäviä hyötyjä: henkinen ja fyysinen hyvinvointi paranevat, ihmissuhteet syvenevät ja saat myös aikaan enemmän. Kyse ei siis ole vain ajattelun muuttamisesta vaan tulevaisuuteen vaikuttamisesta. Ajattelumallisi vaikuttaa suoraan tulevaisuuden tekoihisi ja päätöksiisi.

Kurssilla opit muun muassa:

– korvaamaan jumiutuneet ja kriittiset ajatukset

– kehittämään ajatteluasi ja olemaan luovempi ja innovatiivisempi

– vahvistamaan optimistista asennettasi ja lisäämään positiivisia tuntemuksia elämässäsi

– tapoja vaikuttaa oman ajattelusi kautta hyvinvointiisi ja tuleviin saavutuksiisi

Kurssi käydään neljässä osassa ja kestää yhteensä viikon. Saat jokaisen osan sähköpostiisi, joten voit halutessasi myös käydä kurssin omassa tahdissasi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille kehittämään ja laajentamaan ajatteluasi! Saat ensimmäisen osan sähköpostiisi heti, kun jätät osoitteen alle.

ROSA NENONEN, Pilots Helsingin perustaja

Rosa Nenonen on Pilots Helsinkin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja. Rosa haluaa auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.