Pilots Helsinki siivittää yrityksiä
kokonaisvaltaiseen kasvuun

Pilots Helsingin yrityspalvelut auttavat pitämään huolta yritysten ja organisaatioiden tärkeimmästä voimavarasta, ihmisistä. Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Motivaatiopuhe
  • Luento
  • Valmennus ja tiimityöpaja

Käsittelemme muun muassa seuraavia teemoja:

MERKITYKSELLINEN TYÖ:  Mitä on merkityksellinen työ ja miksi se on tärkeä osa hyvinvointia? Miten jokainen voi tuunata työtään merkityksellisemmäksi ja mielekkäämmäksi? Merkityksellisessä työssä voittajia ovat niin työntekijä kuin työnantajakin.

ONNELLISUUS: Miksi ainainen onnen tavoittelu on vienyt meidät entistä kauemmaksi onnellisuudesta ja hyvinvoinnista? Miten voisimme elää täydempää ja merkityksellisempää elämää?

“Pilotsin luento sai jokaiselta osallistujalta erinomaisen palautteen, ja totesimme että olisi hienoa että kuka tahansa, sukupuolesta, iästä, tai elämäntilanteesta riippumatta pääsisi kuulemaan ja miettimään näitä asioita. Antaa paljon ajateltavaa jokaiseen päivään sekä lisää positiivisuutta ja antaa rohkeutta. Sen lisäksi luento vahvistaa tiimihenkeä, kun syntyy keskustelua.” – Päivi Ihme / Innovestor

“Rosaan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Rosa on inspiroiva ja ihana ihminen, joka antaa energiaa muillekin positiivisuudellaan ja intohimollaan. Juuri tämän takia, Pilotsin koulutukset ovat ainutlaatuisia – Rosan oma intohimo ja positiivinen asenne inspiroi myös muita ajattelemaan positiivisemmin ja uskomaan tulevaan.” –  Nathalie Lindberg / Vitamin well

Ota yhteyttä info@pilotshelsinki.com, niin räätälöidään juuri sinun organisaatiollesi sopiva kokonaisuus!