Olet oman elämäsi pilotti

Pilots Helsinki sai alkunsa oivalluksesta, että emme ole ajatustemme kanssa usein yksin – on hyvin mahdollista, että joku toinen kokee tälläkin hetkellä samoin kuin sinä.

Ja jos kerran on olemassa tutkittua tietoa sekä mielemme meille asettamista rajoitteista ja toisaalta keinoista ylittää ne, miksi emme jakaisi niitä?

Vuonna 2012 Rosa Nenonen koki hetken, kun ei tiennyt, minne elämällään suunnata. Lukion jälkeen vain välivuodeksi ajateltu työ oli kuljettanut ulkomaille ja muuttunut viidentoista vuoden määrätietoiseksi uraksi. Enää se ei kuitenkaan tuonut täyttymystä. Oli lähdettävä ravistelemaan omia käsityksiään: mikä tuo elämään mielekkyyden ja merkityksen?

Suunnanmuutos vei Rosan opiskelemaan positiivista psykologiaa New Yorkiin. Tieteenalan voimavarakeskeisellä ja ihmisen hyvinvointia korostava otteella oli perustavanlaatuinen vaikutus.

– Positiivisen psykologian opintojen myötä ajatteluni muuttui täysin. Minulle alkoi avautua se, mitä me ihmiset tarvitsemme voidaksemme hyvin. Aloin nähdä itseni ja koko elämäni ihan eri valossa. Löysin uusia puolia ja vahvuuksia, joita en tiennyt itsessäni edes olevan. Tuli tunne, etten ollut ainoa, joka rajoittaa itseään ja elää pienempää elämää kuin mikä olisi mahdollista. Halusin jakaa näitä oivalluksia myös muille.

Tästä syntyi kipinä Pilots Helsingille, hyvän elämän akatemialle.

Pilots Helsingin tarkoitus on kannustaa oman näköiseen elämään. Meille on tärkeää valaa uskallusta uuteen ja auttaa näkemään kaikissa meissä elävä rajaton potentiaali.

Missiomme on jakaa modernin tutkitun tiedon oivallukset ihmisten kanssa, jotta he löytävät itsestään kyvyt luoda antoisaa, merkityksellistä ja täyttä elämää. Sellaista, jota kutsua hyväksi elämäksi.

Vaikka joskus pelko valtaa mielen tai häpeä estää toimimasta, uskomme, että rohkeat teot kannattavat aina.

Meillä jokaisella on paljon enemmän annettavaa kuin uskommekaan.

We know you can fly.

Tarkoitus

Kannustamme rohkeisiin kasvun askeleisiin ja itsensä toteuttamiseen. Meille on tärkeää valaa uskallusta uuteen ja auttaa näkemään kaikissa meissä elävä rajaton potentiaali.

Missio

Missiomme on jakaa moderni tutkittu tieto ihmisten kanssa, jotta he löytävät itsestään kyvyt luoda antoisaa, merkityksellistä ja täyttä elämää. Sellaista, jota kutsua hyväksi elämäksi.

Visio

Visiomme on olla kokonaisvaltainen inspiraatiotalo, joka auttaa näkemään oman itsensä ja elämänsä uudessa valossa sekä tuo samanhenkiset persoonat yhteen.