Opi ajattelemaan laajemmin. Löydä tapasi toteuttaa sitä, mikä on autenttisesti sinua. Elä täydesti – ilman rajoja tai valmiita muotteja.

Pilots Helsinki on hyvän elämän akatemia ihmisille, jotka haluavat oppia tuntemaan paremmin itsensä ja loputtomasti laajenevan potentiaalinsa. Elämäsi tapahtuu juuri nyt. Siksi autenttisen itsensä toteuttaminen on arvokasta.

Kulje omia polkujasi. Anna oma panoksesi maailmalle. Luo syvempiä yhteyksiä. Tee elämästäsi rohkeasti sitä, mikä on sinulle hyvää.

Tarkoitus

Kannustamme rohkeisiin kasvun askeleisiin ja itsensä toteuttamiseen. Meille on tärkeää valaa uskallusta uuteen ja auttaa näkemään kaikissa meissä elävä rajaton potentiaali.

Missio

Missiomme on jakaa moderni tutkittu tieto ihmisten kanssa, jotta he löytävät itsestään kyvyt luoda antoisaa, merkityksellistä ja täyttä elämää. Sellaista, jota kutsua hyväksi elämäksi.

Visio

Visiomme on olla kokonaisvaltainen inspiraatiotalo, joka auttaa näkemään oman itsensä ja elämänsä uudessa valossa sekä tuo samanhenkiset persoonat yhteen.