Design your roadmap

168.00

Syyskuu 2018 18:00–20:00

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Yksi elämän ja onnellisuuden peruspilareista on tunne siitä, että voimme toteuttaa itseämme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Tarkoitus on aktiivinen tapa vaikuttaa maailmaan omien supervoimien; vahvuuksien, intohimojen, arvojen ja taitojen avulla. Kurssin päätteksi sinulla on selkeämpi kuva omista supervoimistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT?

* Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.

* Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi.

* Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.

* Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ?

Kurssi koostuu neljästä kahden tunnin tapaamisesta tiistai iltaisin syyskuussa 2018:

4.9 MITEN LÖYDÄT SUUNNAN MERKITYKSELLISEEN ELÄMÄÄN? Ensimmäisellä kerralla syvennymme tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää?

11.9 MITKÄ OVAT SUPERVOIMASI? Toisen tapaamiskerran tavoite on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla.

18.9 MITÄ HALUAISIT MUUTTAA MAAILMASSASI? Kolmannella kerralla paneudumme omien arvojen kartoittamiseen, oman intohimon löytämiseen ja onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen.

25.9 MISSÄ JA MITEN VOIT TOTEUTTAA ITSEÄSI PARHAALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA? Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää. On juhlien aika!

Tapaamiskertojen välissä pääset viemään oppimaasi käytäntöön työvihkon harjoitusten avulla. Kotitehtäviin on hyvä varata noin tunti viikoittain. Lisäksi saat lukuvinkkejä syventääksesi opittua.

Kurssin ohjaajana toimii Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen.

Kurssilta saatua palautetta:

“Innostavaa ja inspiroivaa pysähtyä itsensä äärelle pariksi tunniksi neljän viikon ajan. Kurssilta jäi käteen työkaluja ja paljon kysymyksiä, joita pohtimalla tiedän jo nyt, että oma elämä tulee näyttämään hyvinkin erilaiselta vuoden kuluttua. Todella osaava ja innostava Rosa, ihanan inspiroiva tila. Kiitos hyvästä kokonaisuudesta ja suunnan näyttämisestä minulle merkityksellisempään elämään.”

“Kurssi oli han loistava ajatusten herättelijä! “Ohjattu pohdiskelu” oli juuri se mitä kaipasin ja jota en olisi saanut tehtyä omin avuin. MITÄ MINÄ HALUAN – liian iso kysymys mietittäväksi sellaisenaan, mutta paloitellut aihepiirit ja yksityiskohtaiset kysymykset toivat asian huomattavasti helpommin lähestyttäväksi. Joka torstai illan jälkeen päässä pyöri vaikka mitä ja uskon, että työstin niitä myös alitajuntaisesti. Tuli fiilis, että tästähän voi syntyä vaikka mitä! Tosin mitä se on, on vielä vähän epäselvä, mutta kyllä se tästä :). KIITOS <3.”

“Olen tehnyt elämäni aikana varmaan satoja ammatti- ja uravalinta testejä, eikä mikään ole koskaan tuottanut realistista tulosta. Pilotsin kurssi antoi mahdollisuuden pysähtyä ja neljän viikon aikana sain sellaisia vastauksia, jotka selkeyttivät sen, kuka minä olen.”