Design your roadmap Weekend

168.00

9.2.-10.2. 2019 Korkeavuorenkatu 2b G Helsinki

Etsitkö uutta uraa tai suuntaa elämällesi? Tarvitsetko rohkeutta ja varmuutta toteuttaaksesi itseäsi?

Yksi elämän ja onnellisuuden peruspilareista on tunne siitä, että voimme toteuttaa itseämme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Tarkoitus on aktiivinen tapa vaikuttaa maailmaan omien supervoimien; vahvuuksien, intohimojen, arvojen ja taitojen avulla. Kurssin päätteksi sinulla on selkeämpi kuva omista supervoimistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT?

Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.
Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi.
Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.
Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ?

9.2.-10.2. klo.10.00- 15.30 viikonloppukurssi Helsingissä. Inspiroivia luentoja, innostavia harjoituksia ja keskusteluja samanhenkisten ihmisten kanssa. Työvihkon harjoituksien avulla pääset palaamaan oppimaasi myös viikonlopun jälkeen. Lisäksi saat lukuvinkkejä syventääksesi opittua.

AIKATAULU:

Lauantai 9.2.
10.00-12.00 Miten löydät suunnan merkitykselliseen elämään? Kurssi aloitetaan syventymällä tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää?
12.00-13.00 Lounastauko.
13.00-15.30.00 Mitkä ovat supervoimasi? Tavoitteena on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla.

Sunnuntai 10.2.
10.00-12.00 Mitä haluaisit muuttaa maailmassasi? Aamu aloitetaan paneutumalla omien arvojen kartoittamiseen, onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen sekä rohkeuden löytämiseen.
12.00-13.00 Lounastauko.
13.00-15.30 Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää.

Kurssin ohjaajana toimii Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen. Rosa on saanut oppinsa alalle New Yorkissa. Rosa on loputtoman kiinnostunut siitä mikä saa ihmisen kurkottamaan parhaimpaansa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa ihmisiä tunnistamaan ja karistamaan pois itselleen asettamiaan rajoja, ja siten hyödyntämään täydemmin omaa potentiaaliaan.

Kurssilta saatua palautetta:

“Kurssi oli han loistava ajatusten herättelijä! “Ohjattu pohdiskelu” oli juuri se mitä kaipasin ja ota en olisi saanut tehtyä omin avuin. MITÄ MINÄ HALUAN – liian iso kysymys mietittäväksi sellaisenaan, mutta paloitellut aihepiirit ja yksityiskohtaiset kysymykset toivat asian huomattavasti helpommin lähestyttäväksi.”

“Ihana kurssisältö! Kokosi yhteen todella paljon hyvää tietoa ja kurssi eteni sopivin askelin kooten lopussa kaiken hienosti yhteen. Ajatuksia herättävät kaksi päivää, jotka kuitenkin olivat vasta alkusysäys johonkin suurempaan. Vetäjän innostus ja tietämys asioista oli inspiroivaa. Asioita joista pitäisi ehdottomasti puhua enemmän ja isommillakin areenoilla.”

“Kurssi antoi uskoa omaan tulevaisuuteen. Tulevaisuus ei olekaan pelottava vaan innostava asia. Kurssi avasi näkemään mahdollisuuksia. Tässä on suuri ero ennen niin ahdistuneena ihmisenä oloon. Rosa on todella inspiroiva, mutta myös ihminen, joka saa mukavuudenhaluisen ihmisen toimimaan. Kiitos!”

“Kiitos kaikesta. Lämmöstä, läsnäolosta, turvallisesta ilmapiiristä, avoimesta katseesta, hymystä ja mahdollisuudesta kokea tämä kurssi, hetki ja kokemus. Oli mahtavaa. Olen herännyt inspiroituneena useana aamuna. Olen kasvanut ja löytänyt uutta; itsestäni, muista ja maailmasta. Sain läsnäoloa, rohkeutta ja luovuutta. Olet hurmaava. Kiitos! Ps. Mikä ihana tila!”

“Jotenkin kaikki se, mikä oli ajan kytenyt sisälläni uskalsi tulla ulos. Vihdoin näin selvästi sen, mitä halusin, mikä oli minulle tärkeää ja ennen kaikkea sen, minkä puolesta uskallan ottaa riskejä. Sain silmittömän paljon rohkeutta toteuttaa itseäni. Olen tehnyt elämäni aikana varmaan satoja ammatti- ja uravalinta testejä, eikä mikään ole koskaan tuottanut realistista tulosta. Pilotsin kurssi antoi mahdollisuuden pysähtyä ja neljän viikon aikana sain sellaisia vastauksia, jotka selkeyttivät sen, kuka minä olen.”

Early bird hinta voimassa 4.2. saakka 148 € (normaalisti 168 €)