Design your roadmap Weekend

168.00 148.00

9.2.-10.2. klo. 10.00-15.30.

Nykyajan haasteena on, että nopeasti muuttuvassa, loputtomien mahdollisuuksien ja epävarmuuksien maailmassa emme osaa tai ehdi valita aidosti merkityksellistä suuntaa elämällemme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Tarkoitus on aktiivinen tapa vaikuttaa maailmaan omien supervoimien; vahvuuksien, intohimojen, arvojen ja taitojen avulla. Kurssin päätteksi sinulla on selkeämpi kuva omista supervoimistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT?

Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.
Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi.
Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.
Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ?

9.2.-10.2. klo.10.00- 15.30 viikonloppukurssi Helsingissä. Inspiroivia luentoja, innostavia harjoituksia ja keskusteluja samanhenkisten ihmisten kanssa. Työvihkon harjoituksien avulla pääset palaamaan oppimaasi myös viikonlopun jälkeen. Lisäksi saat lukuvinkkejä syventääksesi opittua.

AIKATAULU:

Lauantai 9.2.

10.00-12.00 Miten löydät suunnan merkitykselliseen elämään? Kurssi aloitetaan syventymällä tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää?

12.00-13.00 Lounastauko.

13.00-15.30.00 Mitkä ovat supervoimasi? Tavoitteena on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla.

Sunnuntai 10.2.

10.00-12.00 Mitä haluaisit muuttaa maailmassasi? Aamu aloitetaan paneutumalla omien arvojen kartoittamiseen, onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen sekä rohkeuden löytämiseen.

12.00-13.00 Lounastauko.

13.00-15.30 Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää.

Kurssin ohjaajana toimii Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen. Rosa on saanut oppinsa alalle New Yorkissa. Rosa on loputtoman kiinnostunut siitä mikä saa ihmisen kurkottamaan parhaimpaansa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa ihmisiä tunnistamaan ja karistamaan pois itselleen asettamiaan rajoja, ja siten hyödyntämään täydemmin omaa potentiaaliaan.

Kurssilta saatua palautetta:

“Mielettömän inspiroiva ja ajatuksia herättelevä kokonaisuus, joka todella sai pohtimaan omaa elämää, uraa, vahvuuksia ja suuntaa uudella tapaa. Keskustelut, kokemusten jakaminen ja tarinoiden kuunteleminen, sekä tehtävät olivat parasta antia. Teoria osuuksien lisäksi. KIITOS! Matka omaan itseen jatkuu…”.

“Ihana Rosa! Hieno kurssi! Erityisesti viimeisellä kerralla opin paljon itsestäsi ja muista. Tai ehkä palaset vain loksahtelivat kohdilleen. Tieteellinen lähestyminen yhdistettynä käytännön esimerkkeihin ja muiden kurssilaisten/ sinun kokemuksiin toimi hyvin! Onnea matkan jatkumiseen. Kiitos!”

“Haluan jatkokursille!! Inspiroivaa, kun on saanut viettää neljä torstaita tässä upeassa ja lempeässä kasvun ilmapiirissä. Esimerkkisi antaa voimaa, pelkästään se, että on päässyt seuraamaan lähietäisyydellä Pilotsia ja teidän tapaa olla, puhua ja puhua, ajatella on ollut mahtavaa. Kiitos turvallisesta ymäpäristöstä, jossa oli helppo unelmoida ja kasvaa.”

“Innostavaa ja inspiroivaa pysähtyä itsensä äärelle pariksi tunniksi neljän viikon ajan. Kurssilta jäi käteen työkaluja ja paljon kysymyksiä, joita pohtimalla tiedän jo nyt, että oma elämä tulee näyttämään hyvinkin erilaiselta vuoden kuluttua. Todella osaava ja innostava Rosa, ihan inspiroiva tila. Kiitos hyvästä kokonaisuudesta ja suunnan näyttämisestä minulle merkityksellisempään elämään.”

“Ihan aluksi – onnittelut, että olet löytänyt kutsumuksen. Intohimosi aihetta kohtaan paistaa kauas ja luo uskoa meihin muihinkin. Ja hei puhujana olet ihan ilmiömäinen ja ihanan inhimillinen. Kiitos tästä kusrssista ja sen antoisista opeista. Uskon, että täällä “istutetut” ajatukset mietityttävät vielä pitkään ja ohjaavat valitsemaan oikeita polkuja. Kiitos <3.”

“Jonkinlainen omalta elämältä eksyminen on saanut valmennuksien aikana uudenlaista suuntaa. Herätellyt merkityksellisemmän elämän tavoitteluun, intohimoisemman matkareitin valintaan, ja entistä positiivisemman minäkuvan ja asenteen vahvistamiseen. kiitos voimaannuttavista eväistä elämän matkalle.”

“Hieno kurssi, kiitos! Joka kerta kurssin jälkeen sellainen olo, että minä pystyn ja minä pärjään. Voimaa antava kurssi. Omien vahvuuksien tiedostaminen erittäin tärkeää ja niiden työstäminen alkaa tästä eteenpäin.”

Early bird hinta voimassa 1.2. saakka 148 € (normaalisti 168 €)