Elinvoimainen parisuhde

205,00 

Valmennus syvempään ja ravitsevampaan ihmissuhteeseen

Ihmissuhteiden laatu on tutkitusti tärkein yksittäinen onnellisuuteemme vaikuttava tekijä. Hyvät ihmissuhteet edellyttävät hyvää itsetuntemusta – kun ymmärrät itseäsi, pystyt löytämään uudenlaisia tapoja toimia haastavissa parisuhdetilanteissa. 

Elinvoimainen parisuhde -valmennuksen tavoitteena on vahvistaa itsetuntemustasi parisuhteissa. Opit uusia taitoja, joita syvän ja ravitsevan ihmissuhteen vaalimisessa tarvitaan. Neljän viikon valmennuksen keskiössä on itsetuntemuksen laajeneminen ja uudenlaisten toimintatapojen löytäminen parisuhteen haastaviin tilanteisiin. Valmentajanasi toimii ihmissuhteisiin ja tunnetaitoihin erikoistunut psykologi Iida Mäkikallio.

Osasto:

Kenelle?

Valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä ymmärrystään ihmissuhteissa ja kehittää taitoja, jotka mahdollistavat syvän yhteyden toiseen. Valmennus soveltuu niin sinkuille kuin pari- ja monisuhteessa oleville – luonnollisesti myös kaikille sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille. 

Missä ja milloin?

Valmennus alkaa 22.2.2022  ja jatkuu neljänä peräkkäisenä tiistaina. Kokonaisuus tapahtuu verkossa, joten voit osallistua mistä vain sinulle sopivasta paikasta käsin. Ellet pääse live-valmennuksiin, saat tallenteen valmennuksen jälkeen.

Valmennukset pidetään:

 1. Tiistaina 22.2 klo 17-19
 2. Tiistaina 1.3 klo 17-19
 3. Tiistaina 8.3 klo 17-19
 4. Tiistaina 15.3 klo 17-19

Kurssin sisältö

VIIKKO 1. Ihmissuhdehistoria

Ensimmäiselle viikolla paneudumme omaan ihmissuhdehistoriaamme. Miten lapsuuden kasvuympäristö vaikuttaa tämän päivän ihmissuhteisiimme?

Teemat:

 • Kiintymyssuhdemallit – kuinka varhaiset kiintymyssuhteemme näkyvät tämän päivän ihmissuhteissamme
 • Omien selviytymiskeinojen tunnistaminen 
 • Miksi parisuhteen riidat toistuvat usein samanlaisina ja kuinka toimimattomia kaavoja voi muuttaa

 

VIIKKO 2. Tasapainoiset rajat ja vaikuttava kommunikaatio

Toisella viikolla syvennytään toimivien ihmissuhteiden elinehtoon, eli tasapainoisiin rajoihin. Miten kommunikoida omia tarpeita rakentavammin?

Teemat:

 • Rajojen asettamisen haasteet ja niiden yleisimmät ilmenemismuodot parisuhteessa
 • Tasapainoiset, suojelevat ja hillitsevät rajat
 • Omien toiveiden ja tarpeiden ilmaisu rakentavalla tavalla 

VIIKKO 3. Tunnetaidot parisuhteessa

Kolmannella viikolla tutustumme henkilökohtaisiin tunnetaitoihin. Miten käsitellä kivuliaita tunteita rakentavammin? 

Teemat:

 • Itselle tyypillisten tunteiden käsittelytapojen tunnistaminen
 • Vaikeiden tunteiden rakentava käsittely
 • Kuinka vahvistaa omaa sisäistä turvan kokemusta, jotta yhteyden luominen toisen ihmisen kanssa on mahdollista

 

VIIKKO 4. Seksuaalinen nautinto ja vetovoima

Valmennuksen viimeinen osa käsittelee seksuaalista parisuhteessa. Miten ylläpitää seksuaalista vetovoimaa pitkissä suhteissa? Mistä sinä sytyt? Entä kumppanisi?

Teemat:

 • Mistä seksuaalinen halu syntyy ja kuinka siihen voi vaikuttaa
 • Halun eri muodot ja mekanismit
 • Halujen eriparisuus ja yhteinen nautinto

Tutkimusten mukaan ihmissuhteiden laatu on tärkein yksittäinen onnellisuuteemme vaikuttava tekijä. Lunasta paikkasi nyt!

Early bird -liput ovat myynnissä 1.2 saakka hintaan 155€ (normaalisti 185€). Valmennuksella on 7 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Ellet ole täysin tyytyväinen valmennuksen sisältöön, palautamme rahasi ilman kysymyksiä.

Iida Mäkikallio

Iida on ihmissuhteisiin ja tunnetaitoihin erikoistunut psykologi ja valmentaja. Iidalla on pitkä kokemus ihmissuhdetaitojen valmentamisesta ja hän pitää lisäksi yksityisvastaanottoa yksilöille ja pareille. Iida on myös auktorisoitu seksuaalineuvoja (SS) ja perehtynyt seksuaalisen halun haasteisiin parisuhteessa.

Palautteita Iidan valmennuksista

"Omat rajat ja kukoistavat ihmissuhteet -valmennuksen tallenne on tajunnanräjäyttävän hyvä. Taisin saada näiden parin tunnin aikana enemmän oivalluksia omiin rajoihin liittyen kuin kahden psykoterapiavuoden aikana. Jos huomaat taistelevasi omien rajojesi kanssa, tämä on ihan must!"

“Iidan valmennuksessa oli teoriaa ja käytäntöä sopivassa suhteessa. Esiintymisestä paistoi asiantuntemus. Iida oli valovoimainen ja asiansa tunteva esiintyjä, joka tempaisi meidät kaikki mukaan aiheeseen ja mielenkiintoisiin keskusteluihin. Valmennus oli erityisen hyvä siksi, että aiheet tuotiin arkielämän tilanteisiin.”

“Puhuja oli ehdottomasti yksi parhaista, joita olen kuullut (ellei paras). Todella selkeä, tarjosi kiinnostavia näkökulmia, nappasi hienosti kiinni keskusteluissa nousseista ajatuksista. Hyvä, että esityksessä on paljon esimerkkejä. Iida oli empaattinen ja myönteinen, ei kuitenkaan ylipositiivinen.”

Onko sinulla kysyttävää?

 

Jos haluat vielä kysyä kurssista jotain, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@pilotshelsinki.com ja vastaamme sinulle mielellämme!

Verkkovalmennuksessa tavataan!

Rosa, Iida & Pilots team