Kohti merkityksellistä työtä

Etsitkö uutta suuntaa elämällesi? Kaipaatko rohkeutta ja varmuutta toteuttaa itseäsi?

Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus 2020) kirjaan pohjautuva verkkokurssi alkaa lokakuussa. Verkkokurssin aikana saat paremman käsityksen siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi sekä rohkeutta elää oman näköistä elämää.

Näitä aiheita käsittelemme kurssilla:

1.Oma tarina

Merkityksellisen työn kaavan ensimmäinen askel on tutustua omaan tarinaan – kuka olet, miten sinusta tuli sinä. Moni kertoo itselleen tarinaa, joka ei ole totuudenmukainen. Huomaatko ajattelevasi joitain tiettyjä toistuvia, negatiivisia ajatuksia, jotka rajoittavat sinua elämästä sellaista elämää kuin haluaisit? Tulemalla tietoiseksi tarinastasi ja uskomuksistasi, voit muuttaa elämäsi kulkua.

2. Autenttisuus

Merkityksellisen työn kaavan toinen askel on autenttisuus – uskollisuus omalle persoonalle ulkomaailman paineissa. Lähdet tutustumaan pintaa syvämmältä aitoon itseesi. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja antavat sinulle energiaa? Minkä asioiden parissa koet suurinta nautintoa ja mistä inspiroidut? Uskalla olla rehellisesti sitä mitä olet.

3. Toteuta itseäsi – supervoimat

Merkityksellisen kaavan kolmannessa askeleessa saat paremman käsityksen siitä, miten voit toteuttaa itseäsi supervoimien avulla. Sinulle tulee kirkastumaan arvosi, vahvuutesi, intohimosi ja taitosi. Merkityksellinen työ löytyy siinä yhtymäkohdassa, kun ryhdyt käyttämään supervoimias ja muuttamaan maailmaa.

4. Muuta maailmaa

Mitä haluaisit muuttaa maailmassa? Vastaus siihen auttaa sinua merkityksellisen työn ääreen. Merkityksellisen kaavan neljännessä askeleessa sinulle avautuu mitä hyvää voit tehdä omalla panoksellasi. Merkityksellisyyden kokemukseen riittää se, että työlläsi on positiivinen vaikutus, oli se kuinka pieni tai suuri tahansa.

5. Oikea asenne

Merkityksellisen työn viidennessä askeleessa hiomme oikeaa asennetta. ”Ei tästä mitään tule, en minä osaa, en ole riittävän hyvä…” Tällaiset itsekriittiset ajatukset kannattaa karistaa viimeistään tässä vaiheessa. Opit suhtautumaan itseesi myötätuntoisesti. Onnistumisessa on usein kyse rohkeudesta ja sinnikkyydestä sekä siitä, että ei pelkää epäonnistumisia. Vaikeudet ovat osa omaa matkaa, ja niistä voi oppia.

6. Ole rohkea

Itseään ja elämäänsä ei voi muuttaa, jos pysyy vain siinä, mikä tuntuu turvalliselta. Muutos saakin tuntua pelottavalta. Pääasia on, että ei anna pelon rajoittaa sitä, mitä haluaa elämässä tehdä. Merkityksellisen työn kaavan kuudennessa askeleessa saat viimeisen tarvittavan sysäyksen, jotta uskallat ottaa ensimmäiset askeleet kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää.

Kohti merkityksellistä työtä verkkokurssi tulee myyntiin syyskuussa!

Tilaa Pilotsin uutiskirje etusivulta, saat ensimmäisenä tietää, kun kurssi tulee myyntiin ja tietenkin kurssin early bird -hintaan!

Voit myös tutustua kurssin teemoihin etukäteen lukemalla kirjan: Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa. Kirjan voit tilata tästä.