Löydä omat supervoimasi -verkkokurssi

148.00 118.00

Etsitkö uutta uraa tai suuntaa elämällesi? Tarvitsetko rohkeutta tai varmuutta toteuttaaksesi itseäsi?

Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Tarkoitus ei tipahda taivaasta, vaan se on aktiivinen tapa vaikuttaa maailmaan omien supervoimien: vahvuuksien, intohimojen, arvojen ja taitojen avulla. Löydä omat supervoimasi – toteuta omaa tarkoitustasi -verkkokurssi antaa sinulle selkeämmän kuvan omista supervoimistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka jokaiselle joka halua lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT?

  • Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.
  • Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.
  • Saat työvihkon, jonka avulla avaat omaa ainutlaatuista tarkoitustasi.
  • Saat varmuutta ja rohkeutta toteuttaa itseäsi.
  • Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ?

Seitsemän viikon verkkokurssin voit aloittaa milloin haluat. Kurssi koostuu kahdeksasta inspiroivasta videosta, lukuisista mieltä avaavista harjoituksista, täydentävistä artikkeleista ja antoisista keskusteluista Facebook ryhmässä. Kurssi on alkanut 2019 keväällä. Voit kuitenkin tulla mukaan kurssille milloin haluat ja toteuttaa kurssin sinulle sopivassa aikataulussa. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi vuoden 2019 loppuun. Työvihkon saat omaksesi.

Kurssi pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja uusimpaan tutkimustietoon.

Näitä aiheita käsittelemme kurssilla:

VIIKKO 1. ONNELLISUUS

Onnellisuus ei ole tavoittelemisen arvoista, mutta mikä sitten on? Aloitamme kurssin avaamalla tarkoitusta ja sitä, mikä tekee elämästä hyvää ja merkityksellistä. Tutustumme myös positiiviseen psykologiaan.

VIIKKO 2. MINÄKERTOMUS

Mitä tarinaa kerrot itsellesi? Toisella viikolla lähdemme purkamaan tarinaa itsestäsi. Olet luonut elämäsi aikana kuvan itsestäsi, jolla ei ole välttämättä mitään tekemistä todellisuuden kanssa, ja tämä rajoittaa sinua valinnoissasi.

VIIKKO 3. VAHVUUDET

Miten tunnistat vahvuutesi? Miten voit oppia käyttämään niitä uudella, innovatiivisella tavalla? Tutkimusten mukaan vahvuuksien käyttö lisää elämäntyytyväisyyttä.

VIIKKO 4. FLOW

Mitkä on sinun intohimosi? Flow eli intensiivinen keskittyminen ja uppoutuminen käsillä olevan aktiviteettiin tai tilanteeseen korreloi muun muassa luovuuden ja saavutusten kanssa.

VIIKKO 5. ARVOT & TAIDOT

Miten arvot näkyvät elämässäsi? Meidän on mahdotonta kokea tyytyväisyyttä elämässämme, jos emme elä arvojemme mukaan. Tutustumme omiin arvoihin ja taitoihin, joita olemme oppineet elämämme aikana.

VIIKKO 6. TARKOITUS

Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Lopuksi kiteytät oman tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi.

VIIKKO 7. ROHKEUS

Kurssin aikana olet löytänyt omat supervoimasi. Enää tarvitset vain hitusen rohkeutta toteuttaaksesi ainutlaatuista itseäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää.

Kurssi on myyty useita kertoja loppuun Helsingissä. Sadat tyytyväiset asiakkaat kertovat siitä, että kurssi todellakin toimii. Olemme halunneet luoda samasta sisällöstä verkkokurssin, jotta sen sisältämä tieto olisi kaikkien saatavilla.

Sinä saat kurssin hintaan 118€ € (ovh. 148 €), kun toimit nyt. Lähde mukaan selvittämään, missä ja miten sinä voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla.  

Kurssilla on myös 7 vuorokauden tyytyväisyystakuu: ilmoittautuminen on täysin riskitöntä. Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön ensimmäisen seitsemän päivän aikana, saat rahasi takaisin. Sinulla ei siis ole mitään riskiä lähteä mukaan.

Muiden kurssilaisten palautetta:

“Jotenkin kaikki se, mikä oli koko ajan kytenyt sisälläni uskalsi tulla ulos. Vihdoin näin selvästi sen, mitä halusin, mikä oli minulle tärkeää ja ennen kaikkea sen, minkä puolesta uskallan ottaa riskejä. Sain silmittömän paljon rohkeutta toteuttaa itseäni. Olen tehnyt elämäni aikana varmaan satoja ammatti- ja uravalinta testejä, eikä mikään ole koskaan tuottanut realistista tulosta. Pilotsin kurssi antoi mahdollisuuden pysähtyä ja neljän viikon aikana sain sellaisia vastauksia, jotka selkeyttivät sen, kuka minä olen.” – Kriselda Mustonen

“Kurssi antoi uskoa omaan tulevaisuuteen. Tulevaisuus ei olekaan pelottava vaan innostava asia. Kurssi avasi näkemään mahdollisuuksia. Tässä on suuri ero ennen niin ahdistuneena ihmisenä oloon. Rosa on todella inspiroiva, mutta myös ihminen, joka saa mukavuudenhaluisen ihmisen toimimaan. Kiitos!”

“Kurssi oli han loistava ajatusten herättelijä! ”Ohjattu pohdiskelu” oli juuri se, mitä kaipasin ja jota en olisi saanut tehtyä omin avuin. MITÄ MINÄ HALUAN – liian iso kysymys mietittäväksi sellaisenaan, mutta paloitellut aihepiirit ja yksityiskohtaiset kysymykset toivat asian huomattavasti helpommin lähestyttäväksi.”

“Kurssi vastasi erittäin hyvin odotuksiin ja yllätti silti positiivisesti eli antoikin enemmän. Oikeita keskusteluja ja harjoituksia omaan elämäntilaanteeseen, jossa juuri toivun työuupumuksesta ja sen aiheuttamasta hermoromahduksesta. Kurssi antoi paljon työkaluja tulevaisuutta varten ja konkreettisia välineitä lähiviikkoja varten, joka kannustaa kohtaamaan tulevaa. Tulen suosittelemaan tätä kaikille, oli kriisiä tai ei. Koen, että tulen olemaan vahvempi ihminen näiden oppien avulla. Pilotsilla on ihana, lämmin ilmapiiri, jossa saa säilyttää anonyymiyden  ja vain imeä voimaa muilta. Tuhannet kiitokset <3.”

”Jonkinlainen omalta elämältä eksyminen on saanut [kurssin aikana] uudenlaista suuntaa. Herätellyt merkityksellisemmän elämän tavoitteluun, intohimoisemman matkareitin valintaan, ja entistä positiivisemman minäkuvan ja asenteen vahvistamiseen. Kiitos voimaannuttavista eväistä elämän matkalle.”

Jos haluat vielä kysyä kurssista jotain, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@pilotshelsinki.com ja vastaamme sinulle mielellämme!

Nähdään kurssilla!

Kurssin luoja Rosa Nenonen on Pilots Helsingin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja. Rosa haluaa auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.