Pilots & VIRTA meditaatiotuokiot

68.00

VIRTA Well-being tuo ohjatun, helposti lähestyttävän meditaatioharjoituksen Pilotsin kevääseen 2019. Meditaatioharjoitukset antavat mielelle luvan levähtää ja tarkkailla ajatuksia reagoimatta niihin.

Levollinen mieli on hedelmällinen maaperä motivaatiolle ja luovuudelle, vaikuttaa positiivisesti mm. kommunikaatioon, päätöksentekokykyyn sekä muistiin. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua meditaatioon ja sen hyötyihin inspiroivassa ja kannustavassa ympäristössä.

KENELLE?

Meditaatiotuokiot sopivat hyvin ensikertalaiselle tai jo meditaatioon tutustuneille.

MITÄ SAAT?

Pääset tutustumaan meditaatioon lempeässä ja kannustavassa ympäristössä:

  • Ohjattu laskeutuminen tietoisen läsnäolon tilaan + hengitysharjoitus
  • Ohjattu rentoutuminen tai mielikuvaharjoitus
  • Teemaan sopiva reflektiotuokio kirjallisesti tai mietiskellen
  • Lisäksi saat Pilots vihkon ja pienen, virkistävän välipalan

MITÄ JA MISSÄ?

Meditaatiotuokiot järjestetään Pilotsin tiloissa maanantai iltaisin klo.18.00-19.00. Kokonaisuus sisältää neljä kertaa, jokaisella kerralla on eri teema.

25.2. Mielen detox 

4.3. Rauhoittuminen & balanssi 

11.3. Herätä ja kuule intuitiosi 

18.3. Uusi energia ja luovuus 

Ohjaajista:

VIRTA Well-being tarjoaa pitkälle räätälöityjä jooga- ja meditaatiopalveluita missionaan kannustaa mahdollisimman monia huolehtimaan hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisemmin.VIRTA Well-beingin perustajat Hanna Toivakka ja Sonja Hannus näkevät ihmisen terveyden lähtevän syvästä itsetuntemuksesta. Parhaimmillaan jooga voi auttaa fyysisen, tunneperäisen kuin henkisenkin terveydentilan parantamisessa sekä toimia energian ja elinvoiman lähteenä jokapäiväisessä arjessa.