Pilots & VIRTA meditaatiotuokiot

68.00

Meditaation minikurssi on jo alkanut. Voit ostaa lipun yksittäiselle tunnille (20€/kerta). Varaa paikkasi sähköpostilla info@pilotshelsinki.com ja maksa paikan päälle pankki- tai luottokortilla.

Seuraavat kerrat: 4.3. Rauhoittuminen & balanssi -meditaatiotuokio 11.3. Herätä ja kuule intuitiosi -meditaatiotuokio 18.3. Uusi energia ja luovuus -meditaatiotuokio.

Levollinen mieli on hedelmällinen maaperä motivaatiolle, luovuudelle, hyvälle kommunikaatiolle, vahvalle
intuitiolle sekä toimivalle muistille. Meditaatioharjoitukset antavat mielelle luvan levähtää ja tarkkailla
ajatuksia reagoimatta niihin. Mielen rauhoittaminen rauhoittaa ajatusten vyyhdin ja raivaa tilaa omaksua
uusia ajattelutapoja.

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua meditaatioon ja sen hyötyihin inspiroivassa ja kannustavassa ympäristössä. VIRTA Well-being tuo ohjatun ja helposti lähestyttävän meditaatioharjoituksen Pilotsin kevääseen 2019.

KENELLE?

Kaikille meille, jotka tarvitsevat pienen nostattavan tauon kiireisen arjen keskellä. VIRTA & Pilots meditaatiotuokiot sopivat hyvin ensikertalaiselle tai jo meditaatioon tutustuneille.

MITÄ SAAT? Ohjatut meditaatiotuokiot, neljä kertaa, kauniissa miljöössä sisältää:

• Ohjattu laskeutuminen tietoisen läsnäolon tilaan + hengitysharjoitus

• Ohjattu rentoutuminen tai mielikuvaharjoitus

• Teemaan sopiva reflektiotuokio kirjallisesti tai mietiskellen

• Lisäksi saat Pilots vihkon

MITÄ JA MISSÄ?

Meditaatioteemat keväälle 2019 Pilotsin tiloissa maanantai iltaisin klo.18.00-19.00. Kokonaisuus sisältää neljä kertaa, jokaisella kerralla on eri teema. 25.2. Mielen detox -meditaatiotuokio 4.3. Rauhoittuminen & balanssi -meditaatiotuokio 11.3. Herätä ja kuule intuitiosi -meditaatiotuokio 18.3. Uusi energia ja luovuus -meditaatiotuokio

Ohjaajista: 

VIRTA Well-being tarjoaa pitkälle räätälöityjä jooga- ja meditaatiopalveluita missionaan kannustaa mahdollisimman monia huolehtimaan hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisemmin.VIRTA Well-beingin perustajat Hanna Toivakka ja Sonja Hannus näkevät ihmisen terveyden lähtevän syvästä itsetuntemuksesta. Parhaimmillaan jooga voi auttaa fyysisen, tunneperäisen kuin henkisenkin terveydentilan parantamisessa sekä toimia energian ja elinvoiman lähteenä jokapäiväisessä arjessa.