Merkityksellisen työn kaava -verkkovalmennus

185.00 115.00

Uskallatko elää oman näköistä elämää? Toteutatko itseäsi ja omia vahvuuksiasi?

 

Lähde ravistelevalle matkalle löytämään lisää merkityksellisyyttä, mielekkyyttä ja onnea elämääsi

 

1.2.2021 alkaa seitsemän viikon verkkovalmennus Merkityksellisen työn kaava. Kokonaisuuden on kehittänyt tietokirjailija ja positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen. Verkkovalmennus on nyt ennakkomyynnissä.

 

Mistä tiedän, mitä haluan?

Mitkä ovat minun vahvuuteni, arvoni ja intohimoni?

Missä minä olen erityisen hyvä?

Mistä löydän rohkeuden toteuttaa itseäni ja elää oman näköistä elämää?

 

Verkkovalmennuksessa kuljetaan selkeiden askelien kautta; oma tarina, autenttisuus, toteuta itseäsi, muuta maailmaa, oikea asenne ja rohkeus, kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää. Tavoitteena on itsensä tunteminen sekä omien vahvuuksien ja voimavarojen hyödyntäminen, josta kumpuavat hyvinvointi ja onnellisuus elämään. Verkkovalmennus perustuu tutkittuun tietoon ja positiivisen psykologian voimavarakeskeiseen ajatteluun. Kokonaisuus tapahtuu verkossa, joten voit osallistua turvallisesti ryhmään sinulle sopivimmasta paikasta.

 

Lähteäkö mukaan?

Jos useampi seuraavista väittämistä osuu oikeaan, kurssi on sinua varten:

 • Sinusta tuntuu, että pienennät itseäsi tai rajoitat omaa elämääsi
 • Et tiedä milloin olet parhaimmillasi tai mitä annettavaa sinulla voisi olla
 • Kaipaat rohkeutta ja varmuutta toteuttaaksesi itseäsi
 • Elämä tuntuu haalealta ja kaipaat muutosta – isoa tai pientä
 • Et tunnista vahvuuksiasi, intotohimojasi, arvojasi tai taitosi
 • Kritisoit itseäsi ja painat itseäsi alaspäin
Mitä saat?
 • Saat kattavan työvihkon, jonka avulla sinulle avautuu, mitä annettavaa sinulla on
 • Löydät omat supervoimasi: arvosi, vahvuutesi, intohimosi ja taitosi
 • Opit lempeämmän tavan suhtautua itseesi, joka ei ainoastaan lisää hyvinvointiasi, mutta myös auttaa sinua kurkottamaan parhaimpaasi
 • Otat ensimmäiset askeleesi kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää
 • Pääset osaksi yhteisöä, joka kannustaa ja tukee toisiaan
 • Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla

Saat joka viikko uutta tietoa ja teoriaa kyseisen viikon teemasta sekä kuulet inspiroivia tarinoita. Live tapaamisissa syvennyt keskusteluihin ja saat kysyä mitä vain, mikä sinua askarruttaa. Kotona tehtävien harjoituksien avulla saat uusia oivalluksia itsestäsi ja siitä, mitä annettavaa sinulla on. Voit syventää oppimaasi lukuisten artikkeleiden ja videoiden avulla. Sinulla on myös pääsy suljettuun Facebook-ryhmään, jossa keskustelut jatkuvat muiden ryhmäläisten kanssa.

Näitä asioita käsittelemme valmennuksessa:

Viikko 1. Intro

Ainainen onnen tavoittelu ei tehnytkään meistä onnellisia. Onnen tunteet tulevat ja menevät, kaipaamme mielekkyyttä ja syvempää merkitystä elämäämme. Aloitamme kokonaisuuden miettimällä sitä, mikä tekee elämästä hyvää ja merkityksellistä? Tutustumme myös positiiviseen psykologiaan.

Viikko 2. Oma tarina

Toisella viikolla tutustutaan omaan tarinaasi – kuka olen, miten minusta tuli minä ja mihin olen menossa? Tarinoilla, joita kerromme on suuri merkitys, sillä ne saavat meidät tuntemaan ja ajattelemaan itsestämme tietyllä tavalla. Ne eivät ainoastaan vaikuta siihen, miltä meistä tuntuu nyt, vaan ne ohjaavat toimintaamme myös tulevaisuudessa.

Kun tulet tietoiseksi tarinastasi ja uskomuksistasi, eli mitä voit tai et voi tehdä, voit muuttaa elämäsi kulkua.

Viikko 3. Autenttisuus

Uskallatko olla oma autenttinen itsesi? Elätkö elämää, joka on totta sinulle itsellesi?

Kolmannen viikon teema on autenttisuus – rohkeus olla sinä. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja antavat sinulle energiaa? Minkä asioiden parissa koet suurinta nautintoa ja mistä inspiroidut? Siirräämme katseemme myös siihen, mikä estää sinua elämästä sellaista elämää, jota todella haluaisit.

Viikko 4. Supervoimat: Arvot ja intohimot

Meillä kaikilla on ainutlaatuinen yhdistelmä arvoja, vahvuuksia, intohimoja ja arvoja, ja nämä yhdessä muodostavat supervoimat. Tutustumalla omiin supervoimiisi, saat paremman käsityksen siitä, miten voit toteuttaa itseäsi ja antaa oman panoksesi maailmalle.

Tällä viikolla tutustumme arvoihin ja intohimoihin. Omien arvojen kunnioittaminen lisää onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi. Arvojen miettiminen auttaa selkeyttämään, mikä on sinulle tärkeää ja merkityksellistä. Millaisten asioiden eteen olet valmis näkemään vaivaa ja mihin haluat sitoutua? Arvot ohjaavat kohti omannäköistä elämää. Lähdemme myös herättelemään intohimoja ja menemään sitä kohti, mikä kiehtoo.

Viikko 5. Supervoimat: Vahvuudet ja taidot

Viidennellä viikolla jatkamme supervoimiin tutustumista, käsittelyssä ovat vahvuudet ja taidot. Tämän viikon jälkeen tulet tunnistamaan omat vahvuutesi – mikä on ominaista juuri sinulle. Vahvuuksien käyttö ei ainoastaan tuo parhainta potentiaaliasi esiin, se myös lisää onnellisuutta ja merkityksellisyyden kokemusta. Lisäksi tutustumme taitoihin, joita olet elämäsi aikana kartoittanut.

Viikko 6. Muuta maailmaa + oikea asenne

Olemme merkityksellisen työn ytimessä. Merkityksellinen työ syntyy siinä yhtymäkohdassa, kun voit toteuttaa itseäsi ja vaikuttaa maailmaan. Tällä viikolla sinulle avautuu, mitä hyvää voit tehdä omalla panoksellasi.

Tässä vaiheessa kannattaa viimeistään tarkistaa omaa asennettasi, jotta saat koko potentiaalin käyttöösi. Opit kasvun asenteen ja myötätuntoisemman tavan suhtautua omaan itseesi. Nämä uudet ajattelumallit tukevat sinua matkallasi kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää,

Viikko 7. Rohkeus

Verkkovalmennuksen aikana olet löytänyt omat supervoimasi. Enää tarvitset vain hitusen rohkeutta toteuttaaksesi ainutlaatuista itseäsi. Itseään ja elämäänsä ei voi muuttaa, jos pysyy vain siinä, mikä tuntuu turvalliselta. Muutos saakin tuntua pelottavalta. Pääasia on, että ei anna pelon rajoittaa sitä, mitä haluaa elämässään tehdä. Tällä viikolla saat viimeisen tarvittavan sysäyksen, jotta uskallat ottaa ensimmäiset askeleet kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää.

 

Nyt on aika toimia; sinulla on paljon enemmän annettavaa kuin osaat edes ajatella!

 

Saat verkkovalmennuksen early bird hintaan 115€ € (normaali hinta 185€), kun toimit nyt. Kokonaisuuden aikana saat paremman käsityksen siitä, missä ja miten sinä voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmennuksella on myös 7 vuorokauden tyytyväisyystakuu: ilmoittautuminen on täysin riskitöntä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön ensimmäisen seitsemän päivän aikana, saat rahasi takaisin.

 

Rosa Nenonen

Mentorinasi ja kouluttajanasi toimin minä, Rosa Nenonen. Olen tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian kouluttaja ja hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Esikoisteokseni Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus) julkaistiin elokuussa 2020. Tulen jakamaan mentorointiryhmässä kaiken oppimani suoraan sinulle. Tuen ja rohkaisen sinua kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää.

Jos et omista vielä uutuuskirjaani: Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa, suosittelen lämpimästi tilaamaan kirjan suoraan kotiisi tästä linkistä. Koodilla: mentorointiryhma, saat kirjan hintaan 25€ (normaali hinta 30€). Mentorointiryhmän sisältö perustuu kirjassa esiteltyyn merkityksellisen työn kaavaan. Kirja syventää oppimaasi ja sen avulla voit palata valmennuksen teemoihin uudelleen ja uudelleen.

 

 

Palautetta Pilotsin/ Rosa Nenosen aikaisemmasta valmennuksesta:

“Jotenkin kaikki se, mikä oli koko ajan kytenyt sisälläni uskalsi tulla ulos. Vihdoin näin selvästi sen, mitä halusin, mikä oli minulle tärkeää ja ennen kaikkea sen, minkä puolesta uskallan ottaa riskejä. Sain silmittömän paljon rohkeutta toteuttaa itseäni. Olen tehnyt elämäni aikana varmaan satoja ammatti- ja uravalinta testejä, eikä mikään ole koskaan tuottanut realistista tulosta. Pilotsin kurssi antoi mahdollisuuden pysähtyä ja neljän viikon aikana sain sellaisia vastauksia, jotka selkeyttivät sen, kuka minä olen.” – Kriselda Mustonen

“Kurssi antoi uskoa omaan tulevaisuuteen. Tulevaisuus ei olekaan pelottava vaan innostava asia. Kurssi avasi näkemään mahdollisuuksia. Tässä on suuri ero ennen niin ahdistuneena ihmisenä oloon. Rosa on todella inspiroiva, mutta myös ihminen, joka saa mukavuudenhaluisen ihmisen toimimaan. Kiitos!”

“Kurssi oli han loistava ajatusten herättelijä! ”Ohjattu pohdiskelu” oli juuri se, mitä kaipasin ja jota en olisi saanut tehtyä omin avuin. MITÄ MINÄ HALUAN – liian iso kysymys mietittäväksi sellaisenaan, mutta paloitellut aihepiirit ja yksityiskohtaiset kysymykset toivat asian huomattavasti helpommin lähestyttäväksi.”

“Kurssi vastasi erittäin hyvin odotuksiin ja yllätti silti positiivisesti eli antoikin enemmän. Oikeita keskusteluja ja harjoituksia omaan elämäntilaanteeseen, jossa juuri toivun työuupumuksesta ja sen aiheuttamasta hermoromahduksesta. Kurssi antoi paljon työkaluja tulevaisuutta varten ja konkreettisia välineitä lähiviikkoja varten, joka kannustaa kohtaamaan tulevaa. Tulen suosittelemaan tätä kaikille, oli kriisiä tai ei. Koen, että tulen olemaan vahvempi ihminen näiden oppien avulla. Pilotsilla on ihana, lämmin ilmapiiri, jossa saa säilyttää anonyymiyden  ja vain imeä voimaa muilta. Tuhannet kiitokset <3.”

”Jonkinlainen omalta elämältä eksyminen on saanut [kurssin aikana] uudenlaista suuntaa. Herätellyt merkityksellisemmän elämän tavoitteluun, intohimoisemman matkareitin valintaan, ja entistä positiivisemman minäkuvan ja asenteen vahvistamiseen. Kiitos voimaannuttavista eväistä elämän matkalle.”

Jos haluat vielä kysyä kurssista jotain, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@pilotshelsinki.com ja vastaamme sinulle mielellämme!

 

Verkkovalmennuksessa tavataan!

Rosa ja Pilots team