Merkityksellisen työn kaava -verkkovalmennus

155,00 

Uskallatko elää oman näköistä elämää? Toteutatko itseäsi ja omia vahvuuksiasi?

Seitsemän viikon kattava verkkovalmennus on rohkea askel kohti autenttisen itsesi näköistä elämää. Merkityksellisen työn kaava -kurssi tarjoaa käyttöösi konkreettiset työkalut, joiden avulla kirkastat piilevät supervoimasi (arvot, vahvuudet, intohimot ja taidot), ymmärrät oman panoksesi maailmalle ja saat selkeyttä ikuiseen kysymykseen: ”Mitä todella haluan tehdä?”

Kurssi valaa uskallusta muutokseen, kun etsit uutta suuntaa, suunnittelet askelia urallasi tai haluat löytää syvemmän yhteyden itseesi.

Mentorinasi kurssilla toimii hyvän elämän akatemian Pilots Helsingin perustaja, positiivisen psykologian kouluttaja ja tietokirjailija Rosa Nenonen, joka ohjaa lempein mutta tavoitteellisin ottein uuden suunnan äärelle.

Uusi startti alkaa 20.9.2021.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Verkkovalmennus on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka

 • Etsit uutta suuntaa urapolullasi
 • Kaipaat päivitystä omista vahvuuksistasi ja arvoistasi
 • Suunnittelet askeleita takaisin työelämään
 • Haet uutta tulokulmaa tai mielekkyyttä työhön, jota jo teet
 • Haluat löytää syvemmän yhteyden ja merkityksellisemmän otteen haalealta tuntuvaan arkeen
 • Olet jo kirkastanut suuntaasi, mutta kaipaat rohkeutta ottaa ensimmäiset askeleet
 • Haluat toteuttaa itseäsi koko potentiaalissasi ja elää täyttä elämää

Mitä saat?

 • Viikottain avautuvat materiaalit: videoita, artikkeleita, ääninauhoja ja harjoitteita
 • 50 sivuisen työvihkon, jonka avulla sinulle selkeytyy, mikä on sinun tarkoituksesi
 • Rosa Nenosen vetämiä live-keskusteluja, joissa voit esittää kysymyksiä tai jakaa heränneitä oivalluksia
 • Syventäviä ”Fire Chat” keskusteluja. Vieraana on muun muassa psykoterapeutti Emilia Kujala ja aiheena häpeä.
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa vertaiskokemuksia turvallisessa ympäristössä
 • Löydät omat supervoimasi: arvosi, vahvuutesi, intohimosi ja taitosi
 • Opit lempeämmän tavan suhtautua itseesi, joka ei ainoastaan lisää hyvinvointiasi, mutta myös auttaa sinua kurkottamaan parhaimpaasi
 • Otat ensimmäiset askeleesi kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää

Jokaisen viikon alussa sinulle aukeaa uudet materiaalit: videoita, artikkeleita, ääninauhoja ja harjoitteita. Kurssin aikana on viikottaiset live tapaamiset Zoomissa maanataisin klo 17.00-17.30 (27.9, 4.10, 11.10, 18.10, 25.10, 1.11, 18.11). Livessä voit kysyä suoraan Rosalta mitä vain, mikä sinua mietityttää kurssin teemoihin liittyen ja pääset jakamaan kokemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa. Keskustelut jatkuvat suljetussa Facebook-ryhmässä, mikä helpotus onkaan löytää samanhenkisiä ihmisiä ympärilleen.

Verkkovalmennus perustuu positiivisen psykologian tutkittuun tietoon. Kokonaisuus tapahtuu verkossa, joten voit osallistua turvallisesti sinulle sopivasta paikasta, sinulle sopivaan aikaan. Kurssimateriaaleihin menee noin 1–2 tuntia viikoittain. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukauden ajan.

 

Nyt on aika toimia; sinulla on paljon enemmän annettavaa kuin osaat edes ajatella!

Valmennuksella on 7 vuorokauden tyytyväisyystakuu: ilmoittautuminen on täysin riskitöntä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön ensimmäisen seitsemän päivän aikana, saat rahasi takaisin.

Kurssin sisältö

VIIKKO 1. INTRO

Ainainen onnen tavoittelu ei tehnytkään meistä onnellisia. Onnen tunteet tulevat ja menevät, kaipaamme mielekkyyttä ja syvempää merkitystä elämäämme. Aloitamme kokonaisuuden miettimällä sitä, mikä tekee elämästä hyvää ja merkityksellistä? Tutustumme myös positiiviseen psykologiaan.

 

VIIKKO 2. OMA TARINA

Toisella viikolla tutustutaan omaan tarinaasi – kuka olen ja mihin olen menossa? Tarinoilla, joita kerromme on suuri merkitys. Ne eivät ainoastaan vaikuta siihen, miltä meistä tuntuu nyt, vaan ne ohjaavat toimintaamme myös tulevaisuudessa. Vain tulemalla tietoiseksi tarinastasi, voit muuttaa elämäsi kulkua.

 

VIIKKO 3. AUTENTTISUUS

Kolmannen viikon teema on autenttisuus – rohkeus olla sinä. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja antavat sinulle energiaa? Minkä asioiden parissa koet suurinta nautintoa ja mistä inspiroidut? Siirräämme katseemme myös siihen, mikä estää sinua elämästä sellaista elämää, jota todella haluaisit.

VIIKKO 4. SUPERVOIMAT: ARVOT JA INTOHIMOT

Neljännellä viikolla mietitään, miten voit toteuttaa itseäsi täydesti. Meillä kaikilla on ainutlaatuinen yhdistelmä arvoja, vahvuuksia, intohimoja ja arvoja, ja nämä yhdessä muodostavat supervoimat. Tutustumalla omiin supervoimiisi, saat paremman käsityksen siitä, miten voit toteuttaa itseäsi ja antaa oman panoksesi maailmalle. Tällä viikolla tutustutaan supervoimista arvoihin ja intohimoihin.

 

VIIKKO 5. SUPERVOIMAT: VAHVUUDET JA TAIDOT 

Viidennellä viikolla jatketaan supervoimien parissa, vuorossa ovat vahvuudet ja taidot.

 

VIIKKO 6. MUUTA MAAILMAA + OIKEA ASENNE

Tällä viikolla pohditaan, mitä maailma tarvitsee sinulta. Miten voit vaikuttaa maailmaan omalla ainutlaatuisella yhdistelmällä supervoimia? Lisäksi omaksut kasvun asenteen ja itsemyötätuntoisen tavan suhtautua itseesi. Uudet ajattelumallit eivät ainoastaan nosta hvinvointiasi, vaan auttavat sinua kurkottamaan yhä korkeammalle.

 

VIIKKO 7. ROHKEUS

Enää tarvitset vain hitusen rohkeutta toteuttaaksesi ainutlaatuista itseäsi. Tällä viikolla saat viimeisen tarvittavan sysäyksen, jotta uskallat ottaa ensimmäiset askeleet kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää.

Rosa Nenonen

Mentorinasi ja kouluttajanasi toimin minä, Rosa Nenonen. Olen tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian kouluttaja ja hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Esikoisteokseni Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus) julkaistiin elokuussa 2020. Tulen jakamaan verkkovalmennuksessa kaiken sen, mikä auttoi minua merkityksellisen elämän äärelle.

Kurssilaisten kokemuksia

Jotenkin kaikki se, mikä oli koko ajan kytenyt sisälläni uskalsi tulla ulos. Vihdoin näin selvästi sen, mitä halusin, mikä oli minulle tärkeää ja ennen kaikkea sen, minkä puolesta uskallan ottaa riskejä. Sain silmittömän paljon rohkeutta toteuttaa itseäni. Olen tehnyt elämäni aikana varmaan satoja ammatti- ja uravalinta testejä, eikä mikään ole koskaan tuottanut realistista tulosta. Pilotsin kurssi antoi mahdollisuuden pysähtyä ja sain muutaman viikon aikana sellaisia vastauksia, jotka selkeyttivät sen, kuka minä olen.

Kriselda Mustonen

Kurssilta sain työkaluja tutkia itseäni ja sitä mitä minä elämältäni ja työltäni tulevaisuudessa todella tahdon. Palaset ikään kuin loksahtivat paikoilleen kurssin aikana. Aloittaessani kurssin olin aika epäileväinen oman tulevaisuuteni suhteen, mutta jokainen kurssiviikko sai minut jälleen uskomaan unelmiini ja omiin kykyihin ja löytämään jopa uusia puolia itsestäni. Kurssi oli hyvin toteutettu ja selkeä. Kiitos! Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka miettivät uutta suuntaa (työ)elämälleen.

Minnie

Voin oikeastaan antaa vain positiivista palautetta, sillä olen erittäin tyytyväinen kurssin antimiin ja toteutukseen. Mielestäni kurssi oli räätälöity tärkeiden teemojen ympärille ja aiheita käytiin läpi selkeässä ja loogisessa järjestyksessä. Sain tapaamisten yhteydessä paljon ahaa-elämyksiä ja löysin kaipaamaani rohkeutta niin oman polkuni kuin itsenikin toteuttamiseen. Rosa on kouluttajana erittäin kannustava ja inspiroiva; hänellä on paljon tietoa aiheesta ja aito halu auttaa. Olenkin erittäin kiitollinen, että satuin löytämään juuri tämän kurssin!

Lotta

Kurssilla oli tosi hyvät materiaalit! Sisällöt olivat vaihtelevia, kaaviot havainnollistavia ja tykkäsin lainauksista. Materiaaleista löytää paljon vinkkejä, mistä hankkia lisää tietoa. Ja FB-ryhmän materiaalit myös tosi mieluisat. Tehtäväkirjan avulla valmennuksesta sai tosi paljon irti, ja kuten kurssilla painotettiinkin, sen parissa työskentelyyn oli hyvä laittaa aikaa.

Riikka

Onko sinulla kysyttävää?

 

Jos haluat vielä kysyä kurssista jotain, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@pilotshelsinki.com ja vastaamme sinulle mielellämme!

Verkkovalmennuksessa tavataan!

Rosa ja Pilots team

verkkovalmennus työn merkityksellisyys