Ale!

Merkityksellisen työn kaava -verkkovalmennus

155,00 

Uskallatko elää oman näköistä elämää? Toteutatko itseäsi ja omia vahvuuksiasi? 

Merkityksellisen työn kaava -valmennuksen tavoitteena on syventää itsetuntemustasi ja antaa sinulle konkreettiset työkalut, joiden avulla saat selville omat supervoimasi. Kun tunnet arvosi, vahvuutesi, intohimosi ja taitosi, tiedät paremmin, mitä haluat elämässäsi seuraavaksi tehdä. Valmennus valaa uskoa muutokseen ja auttaa sinua saamaan syvemmän yhteyden itseesi. 

Mentorina kurssilla toimii hyvän elämän akatemian Pilots Helsingin perustaja, positiivisen psykologian kouluttaja ja tietokirjailija Rosa Nenonen, joka ohjaa lempein mutta tavoitteellisin ottein. Verkkovalmennus perustuu positiivisen psykologian tutkittuun tietoon.

Vuoden ensimmäinen valmennus alkaa 24.1. 

Kenelle?

Valmennus on suunnattu uutta suuntaa tai uraa etsivälle sekä jokaiselle, joka kaipaa syvempää merkityksellisyyden kokemusta elämäänsä.

Valmennus sopii kaikille, jotka:

  • Etsivät uutta suuntaa urapolulleen
  • Kaipaavat päivitystä omista arvoista ja vahvuuksista
  • Suunnittelevat paluuta takaisin työelämään tai etsivät uutta työtä
  • Hakevat uutta kulmaa tai mielekkyyttä olemassa olevaan työhön
  • Haluavat löytää väkevämmän merkityksellisyyden tunteen haalealta tuntuvaan arkeen
  • Ovat jo kirkastaneet suuntansa, mutta kaipaavat rohkeutta ottaa ensimmäiset askeleet
  • Haluavat toteuttaa itseään täysillä ja elää hyvää elämää

Valmennusmateriaali

Saat viikottain pääsyn uusiin videoihin, artikkeleihin, ääninauhoihin ja harjoitteisiin. Käytössäsi on myös 50-sivuinen työvihko, joka antaa omalle työskentelyllesi struktuuria. 

Pääset osallistumaan myös Rosa Nenosen vetämiin live-keskusteluihin, joissa voit esittää kysymyksiä tai jakaa heränneitä oivalluksia. Lisäksi saat kutsun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit halutessasi jakaa vertaiskokemuksia turvallisessa ympäristössä. 

Missä ja milloin?

Valmennus sisältää viikottaiset live-tapaamiset Zoomissa maanataisin kello 17.00–17.30 (31.1., 7.2., 14.2., 21.2., 28.2., 7.3. 14.3). Livessä voit kysyä suoraan Rosalta mitä vain, mikä sinua mietityttää kurssin teemoihin liittyen ja pääset jakamaan kokemuksiasi muiden kurssilaisten kanssa. Keskustelut jatkuvat suljetussa Facebook-ryhmässä.

Kokonaisuus tapahtuu verkossa, joten voit osallistua turvallisesti sinulle sopivasta paikasta, sinulle sopivaan aikaan. Kurssimateriaaleihin kannattaa varata aikaa 1–2 tuntia viikoittain. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukauden ajan. Voit käydä valmennusta myös rauhassa omassa tahdissasi.

Nyt on aika toimia; sinulla on paljon enemmän annettavaa kuin osaat edes ajatella!

Kurssin sisältö

VIIKKO 1. INTRO

Ainainen onnen tavoittelu ei tee meistä onnellisia. Onnen tunteet tulevat ja menevät, mutta kaipaamme mielekkyyttä ja syvempää merkitystä elämäämme. Aloitamme valmennuksen pohtimalla, mikä tekee elämästä hyvää ja merkityksellistä. Tutustumme myös positiiviseen psykologiaan.

VIIKKO 2. OMA TARINA

Toisella viikolla tutustut omaan tarinaasi – kuka olet ja mihin olet menossa? Tarinoilla, joita kerromme on suuri merkitys. Ne eivät ainoastaan vaikuta siihen, miltä meistä tuntuu nyt, vaan ne ohjaavat toimintaamme myös tulevaisuudessa. Voimme muuttaa elämämme kulkua tulemalla tietoiseksi omista tarinoistamme.   

VIIKKO 3. AUTENTTISUUS

Kolmannen viikon teema on autenttisuus. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja antavat sinulle energiaa? Minkä asioiden parissa koet suurinta nautintoa ja mistä innostut? Tarkastelemme myös kaikkea sitä, mikä estää sinua elämästä haluamaasi elämää. Löydät uutta rohkeutta olla sinä.

VIIKKO 4. SUPERVOIMAT: ARVOT JA INTOHIMOT

Neljännellä viikolla pohdimme, miten voit toteuttaa itseäsi täydesti. Meillä kaikilla on ainutlaatuinen yhdistelmä arvoja, vahvuuksia, intohimoja ja arvoja – ne yhdessä muodostavat supervoimamme. Tutustumalla omiin supervoimiisi, saat paremman käsityksen siitä, miten voit toteuttaa itseäsi ja antaa oman panoksesi maailmalle. Tällä viikolla tarkastelemme arvoja ja intohimoja.

VIIKKO 5. SUPERVOIMAT: VAHVUUDET JA TAIDOT 

Viidennellä viikolla jatketaan supervoimien parissa, vuorossa ovat vahvuudet ja taidot.

VIIKKO 6. MUUTA MAAILMAA + OIKEA ASENNE

Tällä viikolla kartoitamme, mitä maailma tarvitsee juuri sinulta. Miten voit vaikuttaa omalla ainutlaatuisella supervoimien yhdistelmälläsi? Lisäksi omaksut kasvun asenteen ja itsemyötätuntoisen tavan suhtautua itseesi. Uudet ajattelumallit eivät ainoastaan paranna hyvinvointiasi, vaan auttavat sinua kurkottamaan yhä korkeammalle itsellesi merkityksellisiin asioihin.

VIIKKO 7. ROHKEUS

Enää tarvitset vain rohkeutta. Tällä viikolla saat viimeisen tarvittavan sysäyksen, jotta uskallat ottaa ensimmäiset askeleet kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää.

Rosa Nenonen

Mentorinasi ja kouluttajanasi toimin minä, Rosa Nenonen. Olen tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian kouluttaja ja hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Esikoisteokseni Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus) julkaistiin elokuussa 2020. Jaan verkkovalmennuksessa kaiken, mikä auttoi minut merkityksellisen elämän äärelle.

Kurssilaisten kokemuksia

Kurssilta sain työkaluja tutkia itseäni ja sitä mitä minä elämältäni ja työltäni tulevaisuudessa todella tahdon. Palaset ikään kuin loksahtivat paikoilleen kurssin aikana. Aloittaessani kurssin olin aika epäileväinen oman tulevaisuuteni suhteen, mutta jokainen kurssiviikko sai minut jälleen uskomaan unelmiini ja omiin kykyihin ja löytämään jopa uusia puolia itsestäni. Kurssi oli hyvin toteutettu ja selkeä. Kiitos! Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka miettivät uutta suuntaa (työ)elämälleen.

Minnie

Voin oikeastaan antaa vain positiivista palautetta, sillä olen erittäin tyytyväinen kurssin antimiin ja toteutukseen. Mielestäni kurssi oli räätälöity tärkeiden teemojen ympärille ja aiheita käytiin läpi selkeässä ja loogisessa järjestyksessä. Sain tapaamisten yhteydessä paljon ahaa-elämyksiä ja löysin kaipaamaani rohkeutta niin oman polkuni kuin itsenikin toteuttamiseen. Rosa on kouluttajana erittäin kannustava ja inspiroiva; hänellä on paljon tietoa aiheesta ja aito halu auttaa. Olenkin erittäin kiitollinen, että satuin löytämään juuri tämän kurssin!

Lotta

Olen kokonaisvaltaisesti todella tyytyväinen kurssiin.
Koen saaneeni siitä paljon apua ja työkaluja tulevaisuuteen. Parasta antia olivat Rosan videot, asiantuntijahaastattelut, linkit Ted-talkkiin ja kirjavinkit. Kurssille lähtö on ollut yksi parhaista päätöksistäni. Kurssin aiheet ovat olleet jopa raskaita pohtia, mutta sitä kautta puhdistavia ja tehtäviin käytetty aika on ollut melkein meditatiivista. Sain valtavasti apua ja voimia ottaa ensimmäiset askeleet kohti uutta elämänvaihetta.

Todella antoisa kurssi, hyvää ajatuksien herättelyä ja konkretisointia! Oikeanlaisen varmuuden tunteen kasvattamista. Juuri sitä mitä toivoin kurssin olevan.

Maija

"Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Valmennus kirkasti polkuani ja muutti uskomuksiani, jotka ovat olleet eteenpäin menemisen tiellä. Näin jälkeenpäin hintakin tuntuu pieneltä suhteessa siihen, kuinka paljon materiaalia oli ja kuinka tehokas valmennus oli."

Kaisa

Ihana kurssi, todella silmia avaava. Rosan ammattitaito on aivan kasittamaton. Itse olen kamppaillut naiden asioiden kanssa jo muutamia vuosia, tehnyt testeja, lukenut kirjoja, ja muutenkin oma pohdinta jo aika pitkalla. Olen tutustunyt positiiviseen psykologiaan ja kurssin teemoihin erikseen, mutten koskaan oikein nahnyt kaikkea yhdessa kuten talla kurssilla.

Onko sinulla kysyttävää?

Valmennuksella on 7 vuorokauden tyytyväisyystakuu: ilmoittautuminen on täysin riskitöntä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön ensimmäisen seitsemän päivän aikana, saat rahasi takaisin.

Jos haluat vielä kysyä kurssista jotain, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@pilotshelsinki.com ja vastaamme sinulle mielellämme!

Verkkovalmennuksessa tavataan!

Rosa ja Pilots team