Merkityksellisen työn kaava –Toteuta itseäsi, muuta maailmaa -kirja

25,00 

Uskallatko elää oman näköistä elämää? Toteutatko itseäsi ja omia vahvuuksiasi?

Ainainen onnen tavoittelu ei tehnytkään meistä onnellisia. Onnen tunteet tulevat ja menevät, kaipaamme mielekkyyttä ja syvempää merkitystä elämäämme.

Kouluttaja, puhuja ja yrittäjä Rosa Nenonen pysähtyi kahden menestyksekkään uran jälkeen pohtimaan elämäänsä: Millainen työ olisi merkityksellistä? Mikä olisi tavoittelemisen arvoista? Alkoi vuosien tutkimusmatka, jonka seurauksena syntyi tämä kirja.

Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus 2020) yhdistää kirjailijan oivallukset hyvästä elämästä positiivisen psykologian tutkittuun tietoon. Tarinansa jakavat myös eri alojen ihmiset, he, jotka ovat löytäneet jo oman tapansa toteuttaa itseään ja muuttaa maailmaa.

Kirja kuljettaa lukijaa selkein, mutta lempein askelin kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää.

 

Kirjailijasta

Rosa Nenonen (s. 1984) on positiivisen psykologian harjoittaja ja hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Hänen intohimonaan on tutkia maailmaa, sekä löytää uusia ja merkityksellisiä tulokulmia hyvään elämään. Rosa on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa. Rosan oma tarina on kannustava esimerkki rohkeista valinnoista ja merkityksellisyyden löytämisestä.

 

Kirjasta sanottua

”Harvemmin tulee tarve lähettää kirjailijoille henkilökohtaiset kiitokset, mutta tämä tuntuu tähdelliseltä. Ahmin teoksen malttamatta jättää sitä käsistäni. Mielessäni peilasin tekstiäsi koko elämään – en vain työelämään. Rohkenisin jopa korvata sanan työ sanalla elämä kirjan nimessä. Sen verran monisyisesti se kolahti. Siispä iso kiitos.”

“Aloin kuunnella sun kirjaa tänään, teemat resonoi hurjasti. Oma nolo ennakkoluulo tavanomaisesta selfhelp-oppaasta kumoutui välittömästi ja nautin todella sun tyylistä kirjoittaa itsensä löytämisestä ja kehittämisestä lempeyden ja armollisuuden kautta. Aivan upea kirja!”

 

Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus 2020)

Hinta: 25€ + 5€ kuljetus kotimaassa.

Lue kirjan alkusanat tästä.

Tutustu myös Merkityksellisen työn kaava -verkkovalmennukseen tästä.