Merkityksellisen työn kaava –Toteuta itseäsi, muuta maailmaa

25.00

Uskallatko elää oman näköistä elämää? Toteutatko itseäsi ja omia vahvuuksiasi?

Ainainen onnen tavoittelu ei tehnytkään meistä onnellisia. Onnen tunteet tulevat ja menevät, kaipaamme mielekkyyttä ja syvempää merkitystä elämäämme.

Kouluttaja, puhuja ja yrittäjä Rosa Nenonen pysähtyi kahden menestyksekkään uran jälkeen pohtimaan elämäänsä: Millainen työ olisi merkityksellistä? Mikä olisi tavoittelemisen arvoista? Alkoi vuosien tutkimusmatka, jonka seurauksena syntyi tämä kirja.

Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus 2020) yhdistää kirjailijan oivallukset hyvästä elämästä positiivisen psykologian tutkittuun tietoon. Tarinansa jakavat myös eri alojen ihmiset, he, jotka ovat löytäneet jo oman tapansa toteuttaa itseään ja muuttaa maailmaa.

Kirja kuljettaa lukijaa selkein, mutta lempein askelin kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää.

Kirjailijasta:

Rosa Nenonen (s. 1984) on positiivisen psykologian harjoittaja ja hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Hänen intohimonaan on tutkia maailmaa, sekä löytää uusia ja merkityksellisiä tulokulmia hyvään elämään. Rosa on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa. Rosan oma tarina on kannustava esimerkki rohkeista valinnoista ja merkityksellisyyden löytämisestä.

 

Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus 2020)

Hinta: 25€ + 5€ kuljetus kotimaassa.

Lue kirjan alkusanat tästä.