Mieli menestyksen tiellä

38.00

14.2.2018 18.00-20.00

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Kasvun asenteella potentiaali on rajaton.

Olemme omaksuneet elämämme aikana käsityksen itsestämme, vahvuuksistamme ja voimavaroistamme. Mielikuvalla itsestämme ei välttämättä kuitenkaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Mihin voisitkaan päästä ja millaisena elämäsi avautuisi, jos antaisit itsellesi mahdollisuuden?

Omaksuttu asenne vaikuttaa merkittävästi tuleviin suorituksiin. Asenne muuttaa suhtautumista tavoitteisiin, muokkaa sitä, minkä näkee menestyksenä, ja muuttaa vaikeuksien ja vaivannäön merkityksen. Professori Carol Dweckin mukaan omaksuttu asenne on parempi ennustaja tulevaisuuden saavutuksille kuin älykkyysosamäärä.

Yksilöt, jotka uskovat, että heidän lahjakkuus ja ominaisuudet ovat muokkautuvat – kovan työntekemisen ja hyvän strategian kautta – omaavat kasvun asenteen. Heillä on taipumusta saavuttaa enemmän kuin he, joilla on muuttumaton asenne – uskovat, että lahjakkuus ja ominaisuudet ovat synnynnäisiä.

Valmennuksessa opit tunnistamaan sekä muuttamaan vallitsevan mielenlaadun. Kasvun asenteella karistat pois itsellesi asettamiasi rajoja, uskallat tarttua haasteisiin, jotka olisivat aiemmin tuntuneet ylivoimaisilta, ja siten hyödynnät potentiaaliasi paremmin.

Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa yksilöitä ja organisaatioita kurkottamaan parhaimpaansa.

Rosan kurssilta saatua paleutetta:

“Kiitos, inspiroiva ja antoisa kurssi. Mieleen jäi paljon, mutta parhaiten se, että omalla ajatuksella voidaan muuttaa ja vaikuttaa paljon… :).”

“Kiitos antoisasta luennosta. Olen tarkastellut oman mieleni toimintaa aktiivisemmin viimeisen kolmen vuoden aikana ja havainnut negatiivisia ajatusmalleja. Kurssi antoi kuitenkin selityksen niille kokonaisvaltaisemmin – pystyn lähtemään kehittämään kasvun mielenlaatua pitkäjänteisemmästä ja ennenkaikkea myötätuntoisemmasta näkökulmasta. Kurssi antoi todella paljon lyhyessä ajassa <3.”

“Parhaiten mieleen jäi armollisempi suhtautuminen omia tavotteita ja matkalla tuleviin epäonnistumisia kohtaan “Not yet.” Luennosta ja keskusteluista jäi ennenkaikkea lohdullinen ja inspiroiva olo, että lähes kaikkeen voi vaikuttaa halutessaan. Mielen ääretön voima.”

“Rosa olet valloittava puhuja! Todella miellyttävä tapa esiintyä, sinua on ilo kuunnella. Kurssi antoi potkua ajatella laajemmin, nähdä mahdollisuuksia, tarttua haasteisiin. Haluan jatkuvasti muistuttaa itseäni ottamaan kasvun mindsetin tilanteesta toiseen ja haastaa/ kuunnella omaa narratiiviäni.”

“Mielenlaadut oli uusi asia ja oli mielenkiintoista kuulla niistä sekä oppia miten kasvun mielenlaatua voi vahvistaa. On rohkaisevaa, että itse voi määrittää ja muuttaa sen sijaan, että tyytyy vain siihen, että “mä olen vain tällainen”. Tykkäsin myös, että kerroit omakohtaisen esimerkin esiintymisestä, loi samaistuttavan ja konkreettisen lähestymisen. “