Sankaritarinoita

68.00

Kirjoita oma tarinasi uudelleen

Millainen on sinun tarinasi tähän asti? Miten se jatkuu tästä eteenpäin?

Tarinoilla joita kerromme itsestämme on suuri merkitys, sillä ne saavat meidät tuntemaan ja ajattelemaan itsestämme tietyllä tavalla. Ne eivät vaikuta ainoastaan siihen miltä meistä tuntuu juuri nyt, vaan ohjaavat myös toimintaamme tulevaisuudessa. Millaisia valintoja teemme, mitä rohkenemme, mitä emme, miten suhtaudumme haastaviin tilanteisiin, milloin luovutamme?

Jos kertomasi tarina ei ole lainkaan linjassa todellisuuden kanssa, estää se sinua elämästä juuri sinut onnelliseksi tekevää elämää. On todella tärkeää olla kartalla siitä millaista narratiivia itsestään ylläpitää, sillä vain tulemalla tietoiseksi voi saada aikaan muutoksia.

Kenelle?

Jokaiselle, joka haluaa tarkastella rehellisesti omaa tarinaansa. Aamupäivän aikana kirjoitat todenmukaisemman tarinan omasta menneisyydestäsi ja tulevaisuudestasi. Se auttaa sinua toteuttamaan itseäsi auteettisemmin.

Mitä saat?

  • Kirjoitat aiempaa todenmukaisemman narratiivin
  • Opit ymmärtämään itseäsi paremmin sanoittaessasi menneisyyden avaintapahtumat
  • Saat listan mentoreita ja ohjeistuksen hedelmällisen sparraussuhteen luomiseksi
  • Sanoitat itsellesi seuraavat askeleet tulevaa elämääsi varten

Milloin ja mitä?

Kirjoittamiseen painottuva workshop lauantaina 26.1.2019. klo. 10.00-13.00. Workshopin aikana nautimme herkullisesta brunssista, inspiroivassa miljöössä, samanhenkisten ihmisten kanssa. Aamupäivän päätteeksi sinulla on taskussasi uusi, todenmukaisempi tarina omasta menneisyydestäsi ja tulevaisuudestasi. Lista mentoreista ja tukijoista, joilta voit pyytää apua.

Kuka?

Työpajan ohjaaja Eveliina Nieminen on kirjailija ja brändien sekä viestinnän parissa työskentelevä konsultti. Hänen esikoisteoksensa, ylisuorittamista kyseenalaistava Late Bloomers, sai erinomaisen vastaanoton loppuvuodesta 2018. Eveliina on opiskellut luovaa kirjoittamista Columbia Universityssä New Yorkissa ja auttaa työkseen brändejä kertomaan tarinansa vetoavammin. Hänen suurin intohimonsa on sanoittaa ihmiselämää ja ymmärtää ihmismieltä yhä avoimemmin.

Hintaan sisältyy herkullinen brunssi.

Minimi osallistujamäärä 10hkl.