Taitava ajatelu 101

68.00

16.3.2019. klo.10.00-13.00 Pilots Helsinki / korkeavuorenkatu 2b G

“Same old thinking, same old results.” 

Ajatukset luovat todellisuutemme. Emme näe asioita sellaisina, kuin ne todellisuudessa ovat, vaan sellaisina, kuin me itse olemme. Monet vinoutumat vaikuttavat siihen, miten näemme itsemme ja ympäröivän maailman. 

Ajattelulla on ratkaiseva vaikutus sosiaalisiin suhteisiin, elämänlaatuun, saavutuksiin ja jopa fyysiseen terveyteen. Siitä huolimatta kiinnitämme harvoin huomiota siihen, mitä ajattelemme, tai jos huomioimme ajatuksemme, meillä on tunne, ettemme voi vaikuttaa niihin. 

Jos haluaa muuttaa jotain elämässään, ensimmäiseksi on muutettava ajatteluaan.

KENELLE? 

Jokaiselle, joka tuntee, että oma mieli rajoittaa elämää. Kurssi sopii myös niille, jotka haluavat päästä eroon elämää kaventavasta pessimistisestä ajattelusta.

MITÄ SAAT? 

  • Opit tunnistamaan ja muuttamaan toimimattomat ajattelumallit.
  • Opit, miten voit vahvistaa optimistista ajattelua ja miksi se on tärkeää.
  • Opit tunnistamaan tyypillisimmät ansat ajattelussasi.
  • Saat rutkasti insoiraatiota ja hyvää mieltä.

MITÄ JA MISSÄ? 

16.3.2019. Aivot “ohjelmoidaan” uudelle taajuudelle. 

Valmennuksen aikana opit, miten voit erottaa todellisuuden omista ajatuksistasi ja uskomuksistasi ja kuinka se vaikuttaa hyvinvointiisi ja tekemiseesi.

Kouluttajana toimii sertifioitu positiivisen psykologian harjoittaja ja Pilotsin Helsingin perustaja Rosa Nenonen.

Kurssilta saatua palautetta:

“Mieleeni jäi kuinka omalla ajattelulla on mahdollista vaikuttaa lähes kaikkeen elämässä tapahtuvaan. Pidin siitä, että luento perustui faktaan ja todella herätti pohtimaan omaa toimintaa ja ajattelua. Kiitos lämpimästi!”

“Kiitos Rosa inspiroivasta aamupäivästä! Kiinnostava ja tärkeä aihe. Hieno mahdollisuus tutustua enemmän omaan mieleen ja ajatusketjuihin. Päällimmäisenä mieleen jäi tehtävät – oli tosi antoisaa pohtia ja soveltaa opittuja asioita oman ajattelun kehittämiseen. Pidin rennosta tunnelmasta ja siitä kuinka asiat esitettiin ja käytiin läpi.”

Hintaan sisältyy herkullinen brunssi.

Minimi osallistujamäärä 8hkl.