Media

Anna-lehti

“Ajatteletko, että ollaksesi onnellinen sinun täytyy saavuttaa tietty tulotaso tai asema työpaikalla? Oikeasti raha ja status voivat olla huonoja motivaatioita työnteolle.”

Lue artikkeli

Gloria-lehti

“Menestyksekkään mallinuran tehnyt Rosa Nenonen ahdistui työelämässä ja lähti etsimään työn merkityksellisyyttä.”

Lue artikkeli

Aamukahvilla-podcast

“Jakson aihe on suuri: tavoittelemisen arvoinen, merkityksellinen työ. Maailma on muuttunut, ja työ rakentaa usein suuren osan identiteettiämme ja toisaalta vie myös noin kolmasosan työssäkäyvän ihmisen ajasta. Mutta mitä sitten on merkityksellisyys ja mikä luo merkityksellisen työn? Miten sellaista voisi lähteä tavoittelemaan?”

Kuuntele Spotifysta

Tiina Lundbergin huoltamo

“Hieno ura, muhkea pankkitili, naapuria komeampi talo. Harmoninen sisustus. Läheiset ihmissuhteet. Mitä elämässä kannattaa tavoitella?”

Kuuntele Yle Areenasta

Radio Suomi

“Me haluamme elämäämme merkitystä, ja yksi luonteva paikka merkityksellisyyden etsimiseen on työ. Siksi ei ole millään tavalla yhdentekevää millaista työtä teemme, miltä työnteko tuntuu ja mitä työllämme saamme aikaiseksi. Radio Suomen iltapäivässä pohdittiin merkityksellisen työn kaavaa kouluttaja, puhuja ja yrittäjä Rosa Nenosen kanssa. Toimittajina Anna Keränen ja Olli Aimola.”

Kuuntele Yle Areenasta

Perjantai

“Millainen työ on merkityksellistä? Voisimmeko elää vähemmällä työllä? Vieraina Woltin perustajaosakas Juhani Mykkänen ja ex-malli, tietokirjailija Rosa Nenonen.”

Katso Yle Areenasta

Yes Girl -podcast

“Tätä jaksoa on odotettu! Luvassa on tärkeää asiaa yes girlien yhdestä lempiaiheesta eli merkityksellisyydestä. Kotistudiossa vieraana yksi meidän isoimmista inspiraation lähteistä: positiivisen psykologian harjoittaja sekä kouluttaja ja juuri uuden kirjansa julkaissut Rosa Nenonen. Jaksossa juttelemme siitä mitä onnellisuus on, mitkä ovat onnellisuuden kaksi eri lajia.”

Kuuntele Spotifysta

Kauppalehti

“Jos elämää eletään vain viikonloppuisin ja lomilla, balanssi ei ole kunnossa”, kirjoittaa Rosa Nenonen.”

Lue Kauppalehdestä

Ilta-Sanomat

“Merkityksellisimmän työn Rosa Nenonen löysi positiivisen psykologian parista.”

Lue Ilta-Sanomista